top of page

vr 24 mei

|

Bohan, 5550 Vresse-sur-Semois, België

Wildernis verbinding weekend

Een comfortabel avontuur, net buiten je comfort zone in Belgische natuur €270

Wildernis verbinding weekend
Wildernis verbinding weekend

Tijd en locatie

24 mei 2024, 19:30 – 26 mei 2024, 14:30

Bohan, 5550 Vresse-sur-Semois, België

Over het evenement

Meer informatie en inschrijven kan hier: Meer informatie en Inschrijven

Wat mag je verwachten van dit weekend? 

Tijdens dit onvergetelijke weekend zullen we je meenemen op een comfortabele reis, net buiten je comfort zone, en beleef je een mini avontuur in de Belgische natuur. Leer hoe je gemakkelijk vuur kunt maken zonder lucifers of aanstekers zodat je altijd en overal je zelf warm kunt houden. Ontdek de vreugde van het koken in de buitenlucht, boven en in een knetterend kampvuur, met heerlijke recepten waarna je nooit meer honger hoeft te hebben wanneer je in de natuur bent.

Laat je tussen het packraften door, meevoeren door de rustgevende kracht van de natuur terwijl we ons in de schemering terugtrekken in het stille bos en de mogelijkheid hebben om misschien zelfs wilde dieren te zien en te horen.

Het wordt een weekend vol uitdagingen, ontspanning en verbinding met jezelf, gelijkgestemden en de prachtige omgeving om ons heen. Doe mee en verleg je grenzen terwijl je geniet van de magie van het buiten zijn! We gaan voor genieten, niet voor prestatie.

 Het programma 

Vrijdag, 7 juni

Jullie zijn van harte welkom om vanaf 19u30 aan te sluiten bij ons knusse kampvuur, waar een verrukkelijke soep staat te pruttelen. Neem rustig de tijd om je spullen in de tent te leggen en te ontspannen. Deze avond nemen we de gelegenheid om elkaar te leren kennen en de intentie voor het weekend te zetten.

Zaterdag, 8 juni

Na een verkwikkend ontbijt beginnen we de dag met een authentieke packraft trip, precies zoals het hoort te zijn. We maken een wandeling door het prachtige bos, waarbij we onderweg alle benodigde materialen verzamelen om bij terugkomst vuur te leren maken. Dan peddelen we rustig terug op de Semois, met als doel te genieten van de natuurlijke pracht en iets nieuws te leren, zonder enige haast of prestatiedruk. Bij terugkomst kunnen we ontspannen bij een warme kop thee of koffie, bereid op het vuur dat Klaus ons zal leren maken. We bereiden samen een heerlijke maaltijd op ons zelf gemaakt kampvuur. Klaus zal ons daar met plezier in begeleiden. De avond sluiten we af met een individueel stiltemoment in het bos.

Zondag, 9 juni

Het einde van ons prachtige weekend nadert. De ochtend biedt ruimte voor jouw persoonlijke behoeften. Misschien wil je mediteren langs de kabbelende Semois, de stilte van het bos opzoeken, deelnemen aan een wandeling, of misschien geef je er de voorkeur aan jouw ervaringen neer te pennen in een dagboek? Alles is mogelijk. Na een laatste verkwikkende lunch, die tevens dient als evaluatiemoment van het weekend waarbij we jou uitnodigen om, indien je dat wenst, jouw inzichten met ons te delen, is het tijd om afscheid te nemen en het leven weer vol nieuwe energie en voldoening tegemoet te treden.

 Wat is reeds inbegrepen in de prijs? 

  • Tent, slaapzak en slaapmatje
  • Alle maaltijden (2* ontbijt, 2* lunch en 2* avondeten)Water, koffie en thee
  • Packraft materiaal (boot, reddingvest, peddels, rugzak)
  • Materiaal om vuur te maken
  • Packing list
  • Twee enthousiaste begeleiders (en experten)

Meer informatie en inschrijven kan hier: Meer informatie en Inschrijven

Deel dit evenement

bottom of page