Workshop Wildpluk en Kampvuurkoken
zo 21 apr
|Het Wij-Lannd te Keerbergen
Heerlijke gerechten klaarmaken op en in een kampvuur, met een mix van wildpluk en andere ingrediënten. €80 (incl BTW),- per persoon
Tijd en locatie
21 apr 2024, 13:00 – 20:00
Het Wij-Lannd te Keerbergen, Spuibeekweg, 3140 Keerbergen, België
Over het evenement
Workshop eetbare planten en kampvuurkoken
Wilde planten eten, is dat mogelijk? Tuurlijk! Proef het zelf en ga mee met onze plantenwandeling. Tijdens deze workshop neemt Ann van Het WIJ-lannd je mee op een plantenwandeling en maak je al kennis met inheemse wilde planten en hun eetbaarheid.
Na afloop van de wandeling zul je onder begeleiding van Klaus van Villmark Adventures de geplukte kruiden, samen met andere ingrediënten, boven een vuur tot heerlijke maaltijden verwerken. Zo ontdek je dat je wild geplukte planten/kruiden heerlijk kunt combineren in hedendaagse gerechten.
We sluiten de avond gezellig af rond het vuur waar je het resultaat proeft van je lekkere zelfgemaakte avondeten.
* Waar : Voedselbos het WIJ-lannd, Spuibeekweg, Keerbergen
* Wanneer : 21 april van 13:00 tot 20:00
* Prijs : 80 €/pp
* Max. aantal deelnemers: 10 personen
De prijs is inclusief de instructeurs, maaltijd, en drankje bij het avondmaal
Zelf mee te brengen: Eet-en drankgerei.