top of page

di 17 sep

|

Hedmark, Noorwegen

Expeditie Noorwegen: Kano en Leer looien

Unieke kanotocht in Noorwegen met focus op het looien van leer €950, per persoon

Expeditie Noorwegen: Kano en Leer looien
Expeditie Noorwegen: Kano en Leer looien

Tijd en locatie

17 sep 2024, 12:00 – 22 sep 2024, 12:00

Hedmark, Noorwegen

Over het evenement

🌲 Beleef een Onvergetelijk Avontuur in de Noorse Wildernis met Villmark Adventures en Norvantur! 🌲

De Noorse Wildernis wacht op je, en Villmark Adventures en Norvantur bieden je de kans van je leven om deze ongerepte schoonheid te ervaren. Van 17 tot 22 september 2024 word je uitgenodigd om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur dat avontuurlijk kanoën en ambachtelijk leer maken combineert. Deze reis belooft niet alleen een diepgaande verbinding met de natuur, maar ook de kans om nieuwe vaardigheden te leren, vriendschappen te sluiten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Wat staat je samengevat te wachten:

 • 🚣‍♂️ Avontuurlijk kanoën: Gedurende de week verkennen we meren, smalle waterwegen en rivieren met stromend water, en laten we ons verrassen door de prachtige Noorse natuur. Je leert verschillende peddeltechnieken en kano-manoeuvres, zowel voor solo- als tandemvaren, en leert veiligheidsroutines. De prijs is inclusief kano's, peddels en veiligheidsuitrusting.
 • 🌿 Ambachtelijk leer maken (looien): Ontdek de magie van het ambachtelijk leer maken met alleen natuurlijke producten. Laat je inspireren door het werken met klein wild en verse vis, waarmee we prachtig functioneel “fur on” leer en visleer zullen creëren.
 • 👜 Introductie leer bewerking: Creëer je eigen unieke tasje met het leer dat je zelf hebt gelooid.
 • 🌌 Overnachten in de natuur: Ervaar de vrijheid van de Noorse wildernis tijdens nachten onder de sterrenhemel en in gezellige Noorse hutten. Geniet van het bereiden van heerlijke maaltijden op een knisperend kampvuur. 
 • 📸 Klik hier voor meer beeldmateriaal van deze activieit

🚣‍♂️ Een Magische Ontdekkingsreis: Avontuurlijk kanoën 

Stel je voor dat je peddelt over kristalheldere meren, door smalle waterwegen en langs majestueuze rivieren in het hart van de Noorse wildernis. Deze avontuurlijke kano-ervaring met Villmark Adventures en Norvantur biedt je niet alleen een kans om de kunst van het peddelen te leren, maar ook om de ongerepte natuur te verkennen die Noorwegen te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde kanoër bent of nog nooit een peddel hebt aangeraakt, deze reis is toegankelijk voor iedereen. Van solo-avonturen tot tandemverkenningen, we hebben voor elk wat wils.  

Gedurende de week krijg je de gelegenheid om verschillende peddeltechnieken en kano-manoeuvres te leren, onder leiding van ervaren gidsen. Veiligheid staat voorop, en we voorzien in hoogwaardige kano's, peddels en veiligheidsuitrusting, zodat je je volledig kunt concentreren op de schoonheid van de omgeving. De Noorse natuur biedt de perfecte achtergrond voor dit avontuur, en de ervaring van peddelen door de serene wateren zal ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaten.  

🦌🐟 Creativiteit in de Natuur: Ambachtelijk Leer Maken 

Naast het kano-avontuur staat ook ambachtelijk leer maken op het programma. De kunst van het leerlooien wordt gecombineerd met de magie van de Noorse wildernis, waar je wordt geïnspireerd door het werken met klein wild en verse vis. Deelnemers zullen betrokken zijn bij het creëren van prachtig functioneel "fur on" leer en visleer, een unieke ervaring die je creativiteit zal aanspreken en je dichter bij de natuur zal brengen.  

Een introductie tot leerbewerking geeft je de kans om je eigen unieke tasje te creëren met het leer dat je zelf hebt gelooid. Dit hands-on proces biedt niet alleen een diepgaand begrip van een eeuwenoud ambacht, maar ook de voldoening van het creëren van iets tastbaars met je eigen handen. Laat je inspireren door de natuurlijke materialen en ontdek de artistieke kant van de Noorse wildernis.  

🏕️ Overnachten in de Natuur: Een Verblijf Onder de Sterren 

Een integraal onderdeel van dit avontuur is het ervaren van de Noorse wildernis in al haar glorie, dag en nacht. Drie nachten kamperen in het wild, in overeenstemming met het Noorse "Allemannsretten" (het recht van elke man), biedt je de kans om de natuur op een intieme manier te ervaren. Je eigen tent, slaapmat en slaapzak maken deel uit van dit avontuur, waardoor je nog dichter bij de natuur komt.  

Na deze dagen van wilde ontdekkingen bieden twee nachten in afgelegen Noorse hutten een welverdiende dosis comfort. Onder de sterrenhemel en in gezellige hutten kun je genieten van de warmte van een knisperend kampvuur en heerlijke maaltijden bereiden. Deze mix van wildernisavontuur en ontspanning zorgt voor een evenwichtige en gedenkwaardige ervaring.

Praktische Details voor Jouw Avontuur 

 • 📅 Data: Aankomst op 17 september 2024 en vertrek op 22 september 2024.
 • 📍 Locatie: De exacte locatie in de Noorse provincie Innlandet wordt later via e-mail gedeeld. Geen zorgen over vervoer; we halen je op van de luchthaven Gardemoen.
 • 🏕️ Overnachtingen: Drie nachten kamperen in het wild (neem je eigen tent, slaapmat en slaapzak mee) en twee nachten in afgelegen Noorse hutten. 
 • 💰 Prijs: De prijs voor deze onvergetelijke ervaring bedraagt €950 per persoon. Als je je eigen kanobenodigdheden meebrengt naar de startlocatie (peddel, boot, zwemvest, helm voor rivier), profiteer je van een speciale prijs van €825. 
 • 🎓 Niveau: Of je nu een beginner bent of meer ervaring hebt, deze ervaring is geschikt voor iedereen met interesse in kanoën en leerlooien.
 • 🧑‍🤝‍🧑 Groepsgrootte: Om de kwaliteit van de ervaring te waarborgen, is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 8 personen.

🌟 Reserveer Nu Voor Een Levensecht Avontuur 

Dit is je kans om de Noorse wildernis te omarmen en een unieke reis te maken die je vaardigheden zal uitdagen, je horizon zal verbreden en je zal laten genieten van de natuur in haar puurste vorm. Wacht niet langer. De Noorse wildernis roept, en dit is jouw moment om te antwoorden. 🚣‍♂️🏞️

📸 Klik hier voor meer beeldmateriaal van deze activieit

Deel dit evenement

bottom of page