top of page
Zoeken
  • villmarkadventures

Een Onvergetelijke Noorse Kano Expeditie (2024) met Ambachtelijk Leer Maken

Welkom avonturiers en natuurliefhebbers! De Noorse wildernis roept en wij hebben de perfecte reis voor jou in petto. Van dinsdag 17 september tot zondag 22 september 2024 organiseren Villmark Adventures en Norvantur een betoverende expeditie, waarbij je de kunst van avontuurlijk kanoën en ambachtelijk leer maken zult ervaren. Hier is een voorproefje van wat je te wachten staat.


Avontuurlijk Kanoën door de Prachtige Noorse Natuur

De expeditie begint met een avontuurlijke verkenning van meren, smalle waterwegen en rivieren met stromend water. Ondergedompeld in de adembenemende Noorse natuur, leer je verschillende peddeltechnieken en kano-manoeuvres, zowel voor solo- als tandemvaren. Veiligheid staat voorop, en je wordt uitgerust met kano's, peddels en de benodigde veiligheidsuitrusting. Verwacht magische momenten terwijl je wordt verrast door de ongerepte schoonheid van de omgeving.



Ambachtelijk Leer Maken met Natuurlijke Producten

Naast het kanovaren is het andere hoogtepunt van deze expeditie, het ambachtelijk leer maken met alleen natuurlijke producten. Onder deskundige begeleiding ontdek je de magie van het looien van klein wild en vis. Hierbij creëren we prachtig functioneel "fur on" leer en visleer. Als kers op de taart krijg je ook een introductie in leerbewerking, waarbij je je eigen unieke tasje maakt met het zelfgemaakte leer.



Overnachten in de Noorse Wildernis

Tijdens deze expeditie slaap je onder de betoverende sterrenhemel en in gezellige Noorse hutten. Drie nachten kamperen in het wild volgens het Noorse "Allemannsretten" en twee nachten in een afgelegen Noorse hut. Geniet van de vrijheid van de natuur en bereid heerlijke maaltijden op een knisperend kampvuur.


Reserveer nu jouw plek!




Wacht niet langer en reserveer jouw plek voor dit onvergetelijke avontuur. Dit is jouw kans om de Noorse wildernis te ervaren op een unieke manier en nieuwe vaardigheden te leren. De Noorse wildernis roept - wees erbij! 🚣‍♂️🏞️



27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page